ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ : Μεγάλο είναι το πλήγμα που υπέστη η Ορθόδοξη Εκκλησία τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την κρίση του Κορονοιού .

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως υφίσταται πλεόν μέγα ΧΑΣΜΑ μεταξύ κοινής γνώμης (Ποιμνίου) και διοικούσας Εκκλησίας.

Δυστυχώς οι υπεύθυνοι στο επικοινωνιακό κομμάτι αντί να προαπσαθήσουν να περάσουν τα μηνύματα που πρέπει, να αγκαιάσουν τους Πιστούς, να γίνουν ασπίδα τους, ασχολούνται με την Ουκρανία , το Πατριαρχείο, τις έριδες, τα σχίσματα, γεγονότα που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ενδιαφέρον για τη μεγάλη πλειοψηφία του απλού κόσμου.

Ο απλός πιστός θέλει ΕΛΠΙΔΑ. Θέλει μια ισχυρή Εκκλησία, με ενιαία φωνή να κηρύττει το μήνυμα του Κυρίου. Θέλει σε αυτήν την Εκκλησία να εναποθέτει τον πόνο του, το βάσανό του, την αρρώστια του.

Καθόλου δεν τον ενδιαφέρει αν η Εκκλησία έχει τα πάει καλά ή όχι με την εκάστοτε κυβερνηση.

Η πλειοψηφία των πιστών δεν ασχολείται καθόλου με φιέστες στα Μέγαρα, με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις.

Θέλει τον Παπά, απλό , ήρωα Ακρίτα, στήριγμα στις κακουχίες της ζωής. Δίαυλο επικοινωνίας με τον Κύριό μας.

Πολλά ΄΄μαγαζιά΄΄ δίνουν ρέστα αυτές τις ημέρες να καλλιεργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης. Επιχειρηματίες με ΜΙΝΤΙΑ πλέον προσπαθούν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες χωρίς να έχουν το βασικο συστατικό.

Τον απλό κόσμο.

Ο Ορθόδοξος κόσμος , η ψυχή των Χριστιανών, αυτήν την ώρα βρίσκεται μονάχα με τον Τίμιο Σταυρό. Και αυτος ο Σταυρός μονάχα θα τον σώσει.

π. Κ. Φ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.