Λιτά και με ιεροπρέπεια, εορτάζει φέτος τα ονομαστήριά του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Το εσπέρας της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου, τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Έλαβαν μέρος ο παρεπιδημών στην Κύπρο Αρχιμ. Ιάκωβος Χαλίλ εκ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουςτίνος Κκαράς και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως που κατά προσωπική επιθυμία( καθ’ ότι δεν εστάλησαν προσκλήσεις) προσήλθαν στην ιερά ακολουθία, τιμώντας τον επίσκοπο και πνευματικό τους πατέρα. Όλοι οι συμμετέχοντες κληρικοί κατόπιν προτροπής του Πανιερωτάτου έχουν υποβληθεί σε ημερήσιο διαγνωστικό έλεγχο rapid test και self test.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε όπως, η νέα χρονιά η οποία, αν και δυστυχώς αρχίζει δυσοίωνα ένεκα της αύξησης των κρουσμάτων, να μας οδηγήσει σε έξοδο από τη σκληρή αυτή δοκιμασία ούτως ώστε, να μπορέσουμε να δοξολογήσουμε τον Θεό χωρίς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ο Πανιερώτατος αύριο, δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.