Μητρόπολη Φθιώτιδος - Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες ανοικοδομήσεως του Ιερού Ναού προς τιμήν του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη της Μακρακώμης, όπου ο όσιος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Λόχο Διαβιβάσεων την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους εκείνους τους επωνύμους και ανωνύμους δωρητάς, οι οποίοι συνδράμουν το έργο ανεγέρσεως του Ναού και εύχεται πλουσία την ευλογία του Μεγάλου και Οικουμενικού οσίου Παϊσίου στην ζωή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναός ανεγείρεται σε μια έκταση δυο στρεμμάτων έξω από τη Μακρακώμη, δωρεά της κας Αργυρώς Τσαμάρα, η οποία κατάγεται από την πόλη και διαμένει στην Αθήνα. Ο τόπος είναι κατάφυτος από κυπαρίσσια και άλλα δέντρα και θυμίζει το κελί του Οσίου Παϊσίου στο Άγιον Όρος.

Μπροστά του απλώνεται η κοιλάδα του Σπερχειού και στο βάθος διακρίνεται η πόλις της Λαμίας.

Είναι μεγάλη Ευλογία για όλους μας να έχουμε στην Ιερά Μητρόπολή μας έναν Ναό αφιερωμένο στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη.

Όσοι εκ των πιστών επιθυμούν να συνδράμουν το ιερό αυτό έργο μπορούν να απευθυνθούν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως καθημερινώς από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9:00 το πρωί με 1:00 το μεσημέρι, και στα τηλέφωνα 22310.50551 έως 3, καθώς επίσης μπορούν να καταθέσουν την συνδρομή τους και στην Εθνική Τράπεζα στον Αρ. Λογαριασμού :396/296232-22 με την ένδειξη για τον Ι. Ν. του Οσίου Παϊσίου.

Με αμείωτο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες ανεγέρσεως του Ναού του Οσίου Παΐσίου

Με αμείωτο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες ανεγέρσεως του Ναού του Οσίου Παΐσίου


Με αμείωτο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες ανεγέρσεως του Ναού του Οσίου Παΐσίου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.