Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται καθημερινά οι επισκέψεις εκατοντάδων πολιτών, ανωνύμων και επωνύμων στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη επίσκεψη από Ηγουμένους και Ηγουμένες Ιερών Μονών της Μητροπόλεως μας , Ιερείς απ’ όλη την Μητροπολιτική μας Περιφέρεια, φορείς και Συλλόγους του τόπου μας καθώς και από απλούς πιστούς, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο, να τον καλωσορίσουν, να του ευχηθούν το Άξιος και να λάβουν την πατρική του ευχή.

Ο Σεβασμιώτατος σήμερα ανάμεσα στους εκατοντάδες επισκέπτες εδέχθη: τον τ. Υπουργό και Καθηγητή Ιατρικής, Χειρούργο κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, ο οποίος εγκαρδίως ευχήθηκε στον Ποιμενάρχη μας το Άξιος επί τη εκλογή και ενθρονίση του στον Θρόνο της Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την τιμητική επίσκεψή του και για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη επικοινωνία και συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος.

Επίσης τον Ποιμενάρχη επισκεφθήκαν: ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φθιώτιδος, ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Φθιώτιδος, ο κ. Δημήτριος Τζίμας, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, ο κ. Μπαχλαβάς, Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, μέλη του Δ. Σ. του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών και ο κ. Παναγιώτης Ιακωβής, Ιατρός – Καρδιολόγος με μέλη του Συλλόγου ΑΧΕΠΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.