Τι είπε ο 12χρονος για τον ιερέα στη Σαλαμίνα.

Σοκ στη Σαλαμίνα όπου ένας ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε παιδί 12 ετών.Ο κατηγορούμενος ιερουργεί σε ιδιωτική μονή του νησιού και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε νέους στα social media.

Τι είπε ο 12χρονος στους αστυνομικούς
«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα» είπε το ανήλικο θύμα του ιερέα.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι άπλωσε χέρι στο παιδί τουλάχιστον δύο φορές.Τον περασμένο Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Όλους αυτούς τους μήνες ο 12χρονος φοβισμένος το κράταγε μυστικό. Μέχρι που πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είπε στη μητέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star:

Δεν μου αρέσει να είμαι κοντά στον ιερέα. Με ακουμπάει στο σώμα μου ενώ εγώ δεν θέλω.

ιδιαίτερα δημοφιλής σε νέους στα social media.

Τότε οι γονείς πήραν αμέσως το παιδί τους και το οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας είναι σοκαρισμένη. Πάντως, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, υπήρχαν ορισμένα σημεία στη συμπεριφορά του παλαιοημερολογίτη ιερέα που δεν άρεσαν σε κατοίκους του νησιού.

Το πρωί ο ιερέας οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Πειραιά απο τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη. Το 2018 ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε κατηγορηθεί ξανά για παρόμοιο αδίκημα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.