Με ακόμα μαζικότερα rapid test και πιο αυστηρή επιτήρηση της εφαρμογής των εν ισχύ μέτρων επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την αύξηση κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στη Λεμεσό.

Μία ακόμα «ευκαιρία» στη Λεμεσό φαίνεται πως δίνουν οι αρμόδιοι που επιχειρούν με άλλα μέσα και όχι εξαιρέσεις επί των χαλαρώσεων που ανακοινώνονται αύριο, να αντιμετωπίσουν την αύξηση των κρουσμάτων στην επαρχία.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, το Υπουργείο Υγείας επιχειρεί να αντιμετωπίσει την αύξηση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στη Λεμεσό με ακόμα μαζικότερες δειγματοληψίες μέσω rapid test και πιο αυστηρή επιτήρηση για εφαρμογή των εν ισχύ περιοριστικών μέτρων.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, το θέμα της Λεμεσού απασχόλησε τις σημερινές συσκέψεις στο Προεδρικό Μέγαρο με τους επιδημιολόγους, ειδικά μετά και τα αποτελέσματα που ανέβαζαν το ποσοστό θετικότητας κοντά στο 1%.

Προηγουμένως, με δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν λήφθηκε καμία πολιτική απόφαση για λήψη ιδιαίτερων μέτρων στη Λεμεσό.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου αύριο στη 1 το μεσημέρι, για την ανακοίνωση των αποφάσεων που θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο όσον αφορά την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.