Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ζήτησε την διερεύνηση του περιστατικού. Σε ανάρτησή της στα social media έγραψε.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΑΛ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας, διερευνάται ήδη αρμοδίως, ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του.

Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Σοκάρει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου από χθες και στο οποίο μαθητής του ΕΠΑΛ βρίζει χυδαία καθηγήτριά του.

Στο βίντεο φαίνεται ο μαθητής να στέκεται απειλητικά μπροστά στην καθηγήτρια, ενώ ένας άλλος μαθητής κάνει χειρονομίες ακριβώς πίσω της.

Η καθηγήτρια, παρά το ύφος του μαθητή, τον παρακολουθεί ψύχραιμη. Λέγεται ότι ο μαθητής την «τραμπούκισε» προκειμένου να του σβήσει απουσία.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ζήτησε την διερεύνηση του περιστατικού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.