Γράφει η Μητρόπολη Θηβών.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άρματος, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Άρματος. Ενώ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Σκριπούς στον Ορχομενό, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλεως με τους δασκάλους τους.

Ο Σεβασμιώτατος τόσο στο Άρμα όσο και στον Ορχομενό μίλησε στα παιδιά για το πραγματικό νόημα της εορτής των Χριστουγέννων και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα. Ευχήθηκε επίσης, καλή πρόοδο στους μικρούς μαθητές και καλή δύναμη στους δασκάλους.

Την Τρίτη μετά την Θεία Λειτουργία στο Άρμα ο Σεβασμιώτατος μαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος Θηβών. Ο κ. Γεώργιος συνομίλησε με τις κρατούμενες γυναίκες, τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε δώρα όπως και στα μικρά παιδιά των κρατουμένων γυναικών. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων και ευχήθηκε στο προσωπικό και στα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.