Γράφει η Μητρόπολη Θηβών

Ιερά Μητρόπολη Θηβών:

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δομβραίνας με την συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις της Δομβραίνας.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στα παιδιά, τα οποία σε όλη τη διάρκεια της Θ.Λειτουργίας ήταν πολύ ήσυχα και με υποδειγματική συμπεριφορά, τους μίλησε με πατρικά λόγια για το ουσιαστικό νόημα της Μ.Εβδομάδας και του Πάσχα. Τέλος, ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και σε όλους, μαθητές, δασκάλους και καθηγητές καλό Πάσχα. Επίσης, ευχήθηκε στον εφημέριο του Ναού π. Στυλιανό Καλογεράκη, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια διακονίας στην ενορία της Δομβραίνας.

Κατόπιν στο πνευματικό κέντρο εδόθη κέρασμα και ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα παιδιά και τους δασκάλους, και τους κάλεσε όλους μετά το Πάσχα να επισκεφθούν την έδρα της Μητροπόλεώς μας στη Λιβαδειά και να γνωρίσουν από κοντά τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δομές της.

Μαθητική Θεία Λειτουργία στη Δομβραίνα

Μαθητική Θεία Λειτουργία στη Δομβραίνα

Μαθητική Θεία Λειτουργία στη Δομβραίνα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.