Μαθήματα ζωής και μια απάντηση σε όσους στάθηκαν εμπόδιο στο δικαίωμά της για φοίτηση στην ίδια τάξη με τους συμμαθητές της, στέλνει εξάχρονη Στυλιανή, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Η μικρή Στυλιανή, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σχολική χρονιά με την βοήθεια όλων εκείνων που στήριξαν τις προσπάθειές της και το δικαίωμά της για ίση πρόσβαση στο σχολείο.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα της Στυλιανής έγραψε πως «η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος, με πολλή αγωνία, επιμονή και υπομονή η Στυλιανή κατάφερε να ενταχθεί στο σύνολο της τάξης παρόλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει καθημερινά».

Όλα αυτά, όπως ανέφερε, «με την αγάπη και την στήριξη της δασκάλας της, της συνοδού της, της λογοθεραπεύτρια ς της, της διευθυντρίας και γενικά όλου του προσωπικού του σχολείου που ερχόταν καθημερινά σε επαφή μαζί της αλλά και την αγάπη και την αποδοχή των παιδιών των ιδίων»

«Για όλους εσάς που αρχικά σταθήκατε εμπόδιο στο δικαίωμα της στην φοίτηση κανονικά στη τάξη ένα έχω να πω. Απλά σας έκλεισε το στόμα με τα κατορθώματα της. Πάρτε μαθήματα ζωής από ένα 6χρονο παιδάκι με εγκεφαλική παράλυση γιατί ακόμα και έτσι όλα τα μπορεί με το δικό της τρόπο! Δώστε ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους! Αυτό μόνο !!!!», έγραψε τέλος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.