Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, το 1ο μέρος του τριήμερου σεμιναρίου, στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής, Νέας Άμπλιανης Λαμίας, με θέμα: «Μαθαίνω να ζυμώνω πρόσφορο, σύμφωνα με την τάξη της Εκκλησίας μας»

Ολοκληρώθηκε έτσι το θεωρητικό μέρος με προβολή διαφανειών όλης της διαδικασίας προετοιμασίας και παρασκευής πρόσφορου.
Το 2ο μέρος του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, ώρα 6:15 μμ. στον ίδιο χώρο και θα είναι πρακτικό – βιωματικό και θα αφορά την προετοιμασία, το ανάπιασμα του προζυμιού, ζύμωμα πρόσφορου, ανάλυση και εξήγηση όλων των σταδίων της διαδικασίας παρασκευής πρόσφορου.

Το 3ο μέρος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ώρα 6:15 μμ. με πρακτική εξάσκηση – ζύμωμα από τους ενδιαφερόμενους και με καθοδήγηση στην όλη διαδικασία της προετοιμασίας και της παρασκευής του πρόσφορου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, την παρουσία και πνευματική καθοδήγηση των Εφημερίων του Ναού και την πρόθυμη συμβολή του κ. Κωνσταντίνου Τσαπάρα, συνταξιούχου εκπαιδευτικού και απευθύνεται κυρίως σε νέες, νέους και όχι μόνο, συμπολίτες μας.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.