ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ο Άγιος Σπυρίδωνας τον έκανε ιερέα- Ομιλία του π.Δημήτρη, ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Πηγα στην Κερκυρα και ειδα σημεια και θαυματα από τον αγαπημενο μου Αγιο τον Αγιο Σπυριδωνα. Συνομιλει με την Παναγια και τον Χριστό.

Στα 52 μου χρονια βλεπω οραμα . Μου παρουσιαζεται ο Αγιος Σπυριδων και μου ειπε. Θα πας στον Δεσποτη και θα του πεις να σε κανει παπα και θα ερθεις να με υπηρετησεις.

Σηκωθηκα τροαγμενος και εγω και η πρεσβυτερα.

Μα εγω δεν ειμαι ετοιμος να γινω, είμαι αμορφωτος είμαι αγγραμματος και επειτα απο μερες του παρουσιαζεται παλι και του λεει σηκω πηγαινε στο Δεσποτη και θα του εχω μιλησει και εγω να σε κανει παπα.

Διαβαστε ακομη:

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος
Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό. Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό. Ο Θαδδαίος και εκεί με τη χάρη του Θεού δίδαξε το Ευαγγέλιο και βάπτισε πολλούς. Τελικά, εκεί παρέδωσε ειρηνικά το πνεύμα του, αφού στη ζωή του εφάρμοσε πλήρως την εντολή που έδωσε ο Κύριος στους μαθητές Του.

Η συνχεια στο αρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.