9η θέση στους Παραολυμπιακους αγωνες του Τοκυο!! Το ταξίδι έφτασε στο τελος.

9η θέση στους Παραολυμπιακους αγωνες του Τοκυο!! Το ταξίδι έφτασε στο τελος. Είμαι πολύ χαρούμενος που στα 20 μου χρόνια κατάφερα να αγωνιστώ στους πρώτους μου Παραολυμπιακούς αγώνες, να κατακτήσω την 9η θέση, να πετύχω την πρώτη νίκη στην ιστορία της Ελλάδας σε Παραολυμπιακούς αγώνες στην επιτραπέζια αντισφαίριση και να γίνω ο πρώτος που περνάει σε επόμενη φάση.
Ένα ονειρο ολοκληρώθηκε και πια ξεκινάμε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους μεγάλους στόχους και φυσικά το Παρισι.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το προπονητή μου @polychronispolitsis που είναι πάντα δίπλα μου και είναι αυτός που με έχει φτάσει σε σημείο να μπορώ να χαίρομαι τέτοιες επιτυχίες.
Το αποτέλεσμα βέβαια αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς βρέθηκα κοντά -ή έτσι νιώθω εγώ ίσως- στο να πετύχω μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και να φτάσω στον απόλυτο στόχο που είναι ένα μετάλλιο.
Απο εκεί και πέρα ειμαι ικανοποιημένος και στρέφω το βλέμμα μου στο μέλλον.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοηθούν και με στηρίζουν καθώς χωρίς ανθρώπους που κάνουν θυσίες για να πετύχω εγώ δε θα είχα φτάσει ως εδώ.
Μη σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας τα πάντα είναι δυνατά αρκεί μόνο πίστη και σκληρή δουλειά
#greece #sports #tabletennis #paralympics

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.