ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ : Τι είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Μαρία Κίτσου για την Πίστη της στο Θεό. Ναι, πιστεύω. Κι είναι κάτι που με βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές. Εχω πίστη. Και η οικογένειά μου είχε πίστη.

Μαρία Κίτσου: Κάποια στιγμή πήρα την Αγία Γραφή στα χέρια μου κι άρχισα να διαβάζω την Αποκάλυψη, που υποτίθεται ότι είναι το τελευταίο που πρέπει να διαβάσεις.

Πιστεύω πολύ ότι τα πάντα είναι Θεός και ότι ο Θεός είναι αγάπη -και δεν είναι κλισέ».

Ο πατέρας μου πέθανε την παραμονή της πρώτης μου πρεμιέρας στο Εθνικό με την Πειραματική Σκηνή

«Πήγα τρία χρόνια Θεολογία, αλλά με έτρωγε να κάνω και κάτι άλλο.

Στο Πανεπιστήμιο γράφτηκα στον πολιτιστικό όμιλο και χωρίς να το ξέρω δήλωσα συμμετοχή την τελευταία ημέρα εγγραφών, στο όριο.

Μετά από τρεις-τέσσερις μήνες έφυγα από εκεί και φτιάξαμε ομάδα μαζί με έναν συμφοιτητή μου. Σκηνοθέτησα και έπαιξα στην “Αντιγόνη” του Ανούιγ.

ΑΝΤΕΝΑ άγριες μέλισσες επεισόδιο 70,71

Εκείνη η παράσταση ήταν καθοριστική. Κατάλαβα ότι αυτό θέλω να κάνω στην ζωή μου, ότι αυτή είναι η αποστολή μου.

Εδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, μπήκα με την δεύτερη. Ηταν η τελευταία μου ευκαιρία, γιατί ήμουν 24 ετών. Οι γονείς μου, επειδή είχα ήδη περάσει στο Πανεπιστήμιο, δεν αντέδρασαν.

Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν εύκολα.

Ο πατέρας μου πέθανε την παραμονή της πρώτης μου πρεμιέρας στο Εθνικό με την Πειραματική Σκηνή. Ηταν ο “Ηλίθιος” του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού. Ανήμερα ήταν η κηδεία του… Αδιανόητο.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.