ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : «Είχα θυμώσει που δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο», έγραψε η Μαρία Χούκλη, η οποία έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η Μαρία Χούκλη έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και έγραψε για την περιπέτεια της υγείας που είχε πριν από χρόνια.

Η δημοσιογράφος και ειδική σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Ακη Σκέρτσου, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, αποκάλυψε αισθανόταν όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο, επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο.

«Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες.

Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λύσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ένα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca .#Ελευθερια με ασφάλεια», έγραψε στο Facebook πάνω από τη φωτογραφία με το εμβολιασμένο χέρι της.

Στην απόφαση το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται σε όσους είναι από 41 ετών και πάνω κατέληξαν οι Υπουργοί Υγείας του Βελγίου. Παράλληλα, όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση, θα προχωρήσουν κανονικά με την δεύτερη ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, το συγκεκριμένο εμβόλιο χορηγείτο μόνο σε όσους ήταν από 56 ετών και πάνω.

Όσον αφορά το εμβόλιο της Johnson & Johnson, αποφασίστηκε να μην υπάρχει περιορισμός στην ηλικία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.