Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Ζαρίφη συνομιλούν με τον πατέρα Ραφαήλ και σας μεταφέρουν στους Αγ. Ισιδώρους του Λυκαβηττού.

Ο πατέρας Ραφαήλ μίλησε για τον ευλογημένο τόπο που βρίσκεται το εκκλησάκι με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό, ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια που έχουν βρει οι άνθρωποι που απευθύνονται εκεί για πολλά τους προβλήματα.

«Εδώ γίνεται μια προσπάθεια από όλους τους πατέρες και τον πνευματικό μας, πάτερ Δημήτριο, να δείξουμε και να καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει εκκλησία. Ίσως τι θα έπρεπε να σημαίνει η εκκλησία» τόνισε ο πατέρας Ραφαήλ, σημειώνοντας πως κανένας από τους πατέρες που βρίσκονται εκεί δεν πληρώνεται από την Αρχιεπισκοπή.

«Όλα ξεκίνησαν εδώ, από τον Τίμιο Σταυρό που κρατάει ο πατέρας Δημήτριος στα χέρια του» ανέφερε ο πατέρας Ραφαήλ, εξηγώντας πώς έφτασε στα χέρια του πατέρα Δημήτριου ο Τίμιος Σταυρός και πόσο τον βοήθησε να ξεπεράσει τη λευχαιμία σε μικρή ηλικία. «Τον έκανε καλά εκεί που οι γιατροί δεν του έδιναν καμία ελπίδα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ο Θεός θα εμφανιστεί τελευταίος».

Για τις λειτουργίες στο εκκλησάκι των Αγ. Ισιδώρων την περίοδο του κορωνοϊού, ο πατέρας Ραφαήλ σημείωσε πως οι πιστοί μπορούν να τις παρακολουθήσουν μέσα από το YouTube, όπως και άλλες δράσεις των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.