ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΤΩΡΑ : Τεράστια είναι για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στην εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυακβηττού.

Λυκαβηττός ΤΩΡΑ- 11μμ: Όλη Νύχτα σταυρώνει ακούραστα ο παπα Δημήτρης- Πάνω από 30.000 για τη χάρη του Σταυρού έχουν προσέλθει από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να τους ευλογήσει ο χαρισματικός Ιερέας.

Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς διάλειμμα ο άξιος Ιερέας βοηθά τους πιστούς που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 30 χιλιάδες παρά το γεγονός ότι ήταν εργάσιμη ημέρα σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Άρχισε να σταυρώνει πιστούς ο π Δημήτριος σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2022 στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού για τη γιορτή του Σταυρού.

Το 326 μ.Χ. η Αγία Ελένη πήγε στην Ιερουσαλήμ για να προσκυνήσει τους Αγίους Τόπους και να ευχαριστήσει το Θεό για τους θριάμβους του γιου της Μεγάλου Κωνσταντίνου. Ο Θείος ζήλος όμως, έκανε την Άγια Ελένη να αρχίσει έρευνες για την ανεύρεση του Τιμίου Σταυρού.

@ekklisiaonline

Πλήθη λαού περιμένουν τον Τίμιο Σταυρό#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Επάνω στο Γολγοθά υπήρχε ειδωλολατρικός ναός της θεάς Αφροδίτης, τον οποίο γκρέμισε και άρχισε τις ανασκαφές. Σε κάποιο σημείο, βρέθηκαν τρεις σταυροί. Η συγκίνηση υπήρξε μεγάλη, αλλά ποιος από τους τρεις ήταν του Κυρίου; Τότε ο επίσκοπος Ιεροσολύμων Μακάριος με αρκετούς Ιερείς, αφού έκανε δέηση, άγγιξε στους σταυρούς το σώμα μιας ευσεβέστατης κυρίας που είχε πεθάνει. Όταν ήλθε η σειρά και άγγιξε τον τρίτο σταυρό, που ήταν πραγματικά του Κυρίου, η γυναίκα αμέσως αναστήθηκε.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.