ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Στιγμές ΔΕΟΥΣ και συγκίνησης βίωσαν σήμερα οι χιλιάδες πιστοί που προσήλθαν στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Σήμερα 1 Αυγούστου 2022, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο π Δημήτριος τέλεσε τον πρωτομηνιάτικο Αγιασμό με τον Τίμιο Σταυρό ενώπιον χιλιάδων πιστών από όλα τα μέρη της Αθήνας.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμά του ο π Δημήτριος ομίλησε επίκαιρα για την ημέρα, για τον μήνα της Παναγίας μας και τον ερχομό της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Στο πολυπληθές εκκλησίασμα βρέθηκε η γνωστή πολιτικός, Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνοδευόμενη υπό του εκδότη του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Μ Καραγιάννη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αφού περίμενε για αρκετή ώρα στην μεγάλη ουρά των πιστών, πήρε την ευλογία του π Δημητρίου και του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού, ενώ ο π Δημήτριος την έρανε με Αγιασμό και προσφέροντας της ένα ματσάκι και μια εικόνα της ευχήθηκε ειδικά για εκείνη ΄΄ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙΣ΄΄, εκφράζοντας την μεγάλή του συμπάθεια προς το πρόσωπό της Αφροδίτης. Εν συνεχεία η Αφροδίτη συνομίλησε με αρκετούς πιστούς που ήρθαν να την χαιρετίσουν.

Να σημειωθεί πως έχει από την αρχή ομολογήσει την στενή σχέση που έχει με την Ορθοδοξία, ενώ ως εγγονή Ιερέα έχει γερές παρακαταθήκες.

@ekklisiaonline

Αφροδίτη Λατινοπούλου και χιλιάδες πιστοί στον αγιασμό στους Αγίους Ισιδώρους#latinopoulou #fy #foryourpage #tiktok #tiktokgreece #news #viral

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην τεράστια ουρά για να προσκυνήσει τον Σταυρό#latinopoulou #fy #foryourpage #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Χιλιάδες πιστοί στον Αγιασμό για τον Δεκαπενταύγουστο#dekapentavgoustos

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Στην ουρά για να προσκυνήσει τον Σταυρό μαζί με χιλιάδες πιστούς η Αφροδίτη Λατινοπούλου#fy #foryourpage #latinopoulou #news

♬ original sound – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Πρωτομηνιά – Χιλιάδες ευλόγησε ο παπα Δημήτρης#dekapentavgoustos

♬ original sound – Εκκλησία Online

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.