ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Στο πολυπληθές εκκλησίασμα βρέθηκε η γνωστή πολιτικός, Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνοδευόμενη υπό του εκδότη του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Μ Καραγιάννη.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Στιγμές ΔΕΟΥΣ και συγκίνησης βίωσαν σήμερα οι χιλιάδες πιστοί που προσήλθαν στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Σήμερα 1 Αυγούστου 2022, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο π Δημήτριος τέλεσε τον πρωτομηνιάτικο Αγιασμό με τον Τίμιο Σταυρό ενώπιον χιλιάδων πιστών από όλα τα μέρη της Αθήνας.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμά του ο π Δημήτριος ομίλησε επίκαιρα για την ημέρα, για τον μήνα της Παναγίας μας και τον ερχομό της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Στο πολυπληθές εκκλησίασμα βρέθηκε η γνωστή πολιτικός, Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνοδευόμενη υπό του εκδότη του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Μ Καραγιάννη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αφού περίμενε για αρκετή ώρα στην μεγάλη ουρά των πιστών, πήρε την ευλογία του π Δημητρίου και του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού, ενώ ο π Δημήτριος την έρανε με Αγιασμό και προσφέροντας της ένα ματσάκι και μια εικόνα της ευχήθηκε ειδικά για εκείνη ΄΄ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙΣ΄΄, εκφράζοντας την μεγάλή του συμπάθεια προς το πρόσωπό της Αφροδίτης. Εν συνεχεία η Αφροδίτη συνομίλησε με αρκετούς πιστούς που ήρθαν να την χαιρετίσουν.

Να σημειωθεί πως έχει από την αρχή ομολογήσει την στενή σχέση που έχει με την Ορθοδοξία, ενώ ως εγγονή Ιερέα έχει γερές παρακαταθήκες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Λυκαβηττός Σήμερα 1/8/2022: Αφροδίτη Λατινοπούλου και χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν τον Σταυρό- Π Δημήτριος: ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙΣ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.