Με απόλυτη επιτυχία και με τις ευλογίες προσωπικά του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕΣΟ κ. Ιερωνύμου, του Πρωτοσύγκελου της ΙΑΑ Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, καθώς και του αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕΣΟ Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου το βροχερό απόγευμα Τετάρτης 27ης Ιουνίου, γιορτάστηκε το τέλος τη ακαδημαϊκής περιόδου των μαθημάτων Δεξιοτήτων του Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Α.Α).

Στα συγκεκριμένα εργαστήρια -είναι τριών κύκλων- πραγματοποίησαν εγγραφή το Σεπτέμβριο του 2017, 92 άτομα. Ολοκλήρωσαν 65 άτομα κυρίως γυναίκες άνεργες. Δημιουργήθηκαν για να βγάλουν από την απραξία και ανεργία άτομα ευάλωτων οικογενειών, που το είχαν ανάγκη.

Έχουν δε ως αντικείμενο τα ακόλουθα:

Τμήματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για μέλη ευάλωτων και αδύναμων οικογενειών ώστε να αποκτήσουν τους τίτλους σπουδών advanc, lower michigan, Proficiency Cambridge και να μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να βρουν δουλειά. Δέκα ήδη σπουδαστές & σπουδάστριες αναμένουν αποτελέσματα
Εργαστήρια Κοσμετολογίας ( & κυρίως Μανικιούρ Πεντικιούρ)
Εργαστήρια Κοπτικής Ραπτικής & Υφασμάτινου Κοσμήματος
Επαγγελματικού Προσανατολισμού Β Ευκαιρίας

Τα μαθήματα δίδαξαν έμπειρες, καταξιωμένες και πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες. Για το Μανικιούρ Πεντικιούρ και την Ονυχοπλαστική οι 14 σπουδαστές & ο ένας σπουδαστής, εξετάστηκαν από την Υποδιευθύντρια και άλλη μια εκπαιδευτικό του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων, οι οποίες είναι καθηγήτριες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης(ΠΕ) και την Τετάρτη το απόγευμα έλαβαν την βεβαίωση σπουδών.

Ήδη οι απόφοιτες των σχολών δεξιοτήτων του Μανικιούρ Πεντικιούρ και της Ονυχοπλαστικής ήδη εργάζονται σε κομμωτήρια ή κατά μόνας, έχοντας δημιουργήσει το δικό τους πελατολόγιο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τι σπουδάστριες της κοπτικής ραπτικής

Άρα ο στόχος του ΚΕΣΟ, να βοηθήσουμε τα μέλη των ευάλωτων οικογενειών, να αποκτήσουν ένα στοιχειώδες εισόδημα από πλευράς ΚΕΣΟ, έχει επιτεθεί και στεφθεί με επιτυχία!!!

Λήξη τη ακαδημαϊκής περιόδου των μαθημάτων Δεξιοτήτων του Κέντρο Στήριξης Οικογένειας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.