Ληγούσης της εκπαιδευτικής περιόδου 2021-2022 ολοκληρώθηκαν και τά μαθήματα των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων και Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σύμφωνα με τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου.

Οι νέοι και οι νέες των Κατηχητικών Σχολείων και Συνάξεων μέσα στη ζεστή αγκαλιά και θαλπωρή της Εκκλησίας είχαν και φέτος την ευκαιρία να βρεθούν ο ένας κοντά στον άλλο και όλοι μαζί κοντά στο Χριστό και να Τον γνωρίσουν, να ξεδιψάσουν από τα γάργαρα και καθαρά ύδατα της Εκκλησίας, να διδαχθούν από τη μαρτυρία και τα μαρτύρια των αγίων, να μάθουν να αγαπούν τον Θεό και τον άνθρωπο και να βιώνουν τη συντροφικότητα στη ζωή τους.

Στο Διδυμότειχο συγκεκριμένα τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου επί τη λήξει των μαθημάτων συναντήθηκαν στο ευρύχωρο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου το εσπέρας της Κυριακής 22ας Μαΐου ε.έ. και τα παιδιά του Δημοτικού στην Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής, στα περίχωρα του Διδυμοτείχου, το πρωινό του Σαββάτου της 28ης Μαΐου, όπου εκκλησιάσθηκαν, έπαιξαν και απήλαυσαν την φιλοξενία των πατέρων της Μονής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.