Γράφει η Μητρόπολη Θηβών.

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Ανάπτυξη Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού σε Υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας με Έμφαση στις δομές της Εκκλησίας που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους), πραγματοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική υποστήριξη σε προβλήματα της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιμορφωτικής περιόδου Μαρτίου-Απριλίου 2018 παρακολούθησαν Κληρικοί και από τις τρεις Αρχιερατικές Περιφέρειες, Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, καθώς και λαϊκοί συνεργάτες της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά.

Η λήξη των σεμιναρίων έγινε την Δευτέρα 18 Ιουνίου ε.έ. με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γεωργίου, ο οποίος ανέφερε ότι είναι σημαντικό οι ιερείς να επιμορφώνονται σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και να γνωρίζουν ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων, καθώς και των διαφόρων προβλημάτων της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, ώστε να υπάρχει η κατάλληλη εκκλησιαστική προσέγγιση και αντιμετώπιση.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη δυνατότητα επιμορφώσεως των κληρικών της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Λήξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική υποστήριξη σε προβλήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας”

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.