Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου ο κύκλος των διαδικτυακών εκπομπών κατήχησης με τίτλο «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην τελευταία διαδικτυακή παιδική εκπομπή παρουσιάστηκαν τρεις προορισμοί που αξίζει να επισκεφθούν τα παιδιά κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Την εκπομπή παρουσίασαν οι κατηχήτριες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Σωτηρία Δημητροσοπούλου και Μαρία Χαλδαιοπούλου, ενώ την επιμέλεια είχε ο Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Η «ΣυνΚατeχηση» ήταν ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό είχαν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου.

Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως (Συν) μέσω του διαδικτυακού διαύλου (e).

Σήμερα στις 7:30 μ.μ. θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή της «ΣυνΚατeχησης» που απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.