Με τις καταθέσεις της αδελφής και της μητέρας της παραπονούμενης, συνεχίζεται η δίκη του τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσοστόμου, ο οποίος κατηγορείται για άσεμνη επίθεση, που όπως υποστηρίζει το θύμα, έλαβε χώρα πριν 40 χρόνια, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Τα δύο πρόσωπα που θα καταθέσουν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπως ανέφερε η παραπονούμενη στη δική της κατάθεση ενώπιον Δικαστηρίου, έζησαν τα γεγονότα και θα τα περιγράψουν, ενώ στη συνέχεια θα αντεξεταστούν από τον δικηγόρο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Μιχάλη Πική.

Σε περίπτωση που οι καταθέσεις έχουν μεγάλη διάρκεια, δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και την Τετάρτη, όταν είναι ορισμένη η επόμενη δικάσιμος, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ο γιατρός, που είχε εξετάσει το θύμα, μετά την καταγγελλόμενη άσεμνη επίθεση, ο οποίος κλήθηκε επίσης ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Συνήγορος υπεράσπισης: Σχετικά με την κατάθεση που δώσατε, τη διαβάσατε και την υπογράψατε ως ορθή;

Μάρτυρας: Μάλιστα. Η κόρη μου ήταν κορούα του σπιτιού, ρωτάτε να μάθετε πως ήταν. Δεν πίστευα Άγιος της Εκκλησίας που κάνει ιερά μυστήρια, να κάνει αυτό το πράγμα.

Μάρτυρας: Τότε ο γείτονάς μου κάλεσε τον γιο του, που ήταν γιατρός, και ήρθε για να την ηρεμήσει. Από τότε εγώ το πήρα πολύ άσχημα και έκλαιγα συνέχεια. Μου είπε η άλλη μου η κόρη για μια κασέτα που έκαναν μετά από κάποιο διάστημα και η κόρη μου παρίστανε την άλλη μου κόρη και μίλησαν με τον Μητροπολίτη.

Η κόρη μου, δηλαδή η παραπονούμενη, δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.