Λιτανεία της Αγίας Ζώνης στον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας στη Λάρνακα.

Πλήθος κόσμου καταφθάνει στη Λάρνακα από Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία για να προσκυνήσει την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου η οποία θα αναχωρήσει αύριο Δευτέρα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Θέκλας όπου έχει τεθεί σε προσκύνημα από την Τετάρτη.
Η ροή του κόσμου δεν σταματά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας ενώ οι πιστοί γέμισαν και πάλι τον Ιερό Ναό σήμερα κατά την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Aποστολή Κύπρος
Μαρία Γιαχνάκη, Ραφαήλ Γεωργιάδης
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Θέκλας Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β’ Λάρνακας τελέστηκε σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, 3 Μαρτίου 2024, η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκταρίου και συλλειτουργούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως Ιακώβου, του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ και κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερά Λιτανεία γύρω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Θέκλας.

Το Θεομητορικό Κειμήλιο θα τίθεται σε προσκύνημα προς ευλογία του πιστού λαού στον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β’ μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στις 10:00 π.μ. ope

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.