Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου πριν από την Απόλυση της θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό έγινε η μεταφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του αγίου Νικολάου στο κέντρο του Ναού και ψάλθηκε ειδική δέηση. Κατόπιν μοιράστηκαν εκ μέρους του αγίου Νικολάου δώρα στα παιδιά. Μετά το κοινό γεύμα αγάπης οι πιστοί και ιδίως οι νέοι και οι νέες της ομάδας του Συνδέσμου εργάστηκαν για την καθαριότητα του ναού και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Ιεραποστολικού Κέντρου και των δένδρων στον προαύλιο χώρο.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό ο Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του αγίου Νικολάου χοροσταντούντος του Μητροπολίτου Κορέας Αμβροσίου και με την συμμετοχή των πρεσβυτέρων π. Αντωνίου Woo, π. Ρωμανού Kavchak, π. Αντωνίου Lim και του διακόνου Γιοχάν Park.

Κατά την Λιτή, έγινε η Λιτανεία της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του αγίου Νικολάου πέριξ του Ιερού Ναού και μετά την επιστροφή εκ της Λιτανείας τελέστηκε η Αρτοκλασία. Ακολούθησε το Κήρυγμα, η θεία Λειτουργία και το κοινό δείπνο αγάπης.

Την επόμενη μέρα 6 Δεκεμβρίου, τελέστηκε ο Όρθρος της εορτής μετά της Αρχιερατικής θείας Λειτουργίας. Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν και μνήμη του αγίου Νικολάου έληξαν με το κοινό γεύμα αγάπης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.