Ο Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος συνέστησε να αναλογιστούν άπαντες την πνευματική ευθύνη για τις συμπεριφορές επί του θέματος και ζήτησε την πιστή τήρηση των υποδεικνυόμενων μέτρων προστασίας προκειμένου να επιτευχθεί η αναχαίτιση του ενδημικού κύματος.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, και πριν ανατείλει το νέο έτος, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Νέας Κούταλης, τηρουμένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων.

Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, απευθυνόμενος στο ιερατικό σώμα της τοπικής Εκκλησίας, έδωσε αρχικά την ευλογία του και τις καρδιακές ευχές του για τις άγιες ημέρες και επεσήμανε κατόπιν την επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία, που έχει ενσκήψει κατά την διαρρεύσασα διετία σε ολόκληρο τον πλανήτη, σκορπώντας τον φόβο και τον θάνατο.

Συνέστησε να αναλογιστούν άπαντες την πνευματική ευθύνη για τις συμπεριφορές επί του θέματος και ζήτησε την πιστή τήρηση των υποδεικνυόμενων μέτρων προστασίας προκειμένου να επιτευχθεί η αναχαίτιση του ενδημικού κύματος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.