Σε μία σεμνή τελετή, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28/6/2019, τα εγκαίνια λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου, του Ψηφιακού Μαστογράφου και της Μονάδας Παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου στο Νοσοκομείο Λέρου.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε κατόπιν εντολής του ο Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Νικόδημος Φωκάς και ο π. Δαμασκηνός Παλαπουγιούκ.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν η Διοίκηση του Κ.Θ.Λέρου, οι Αρχές του νησιού, ο βουλευτής Δωδ/σου κ. Δ. Γάκης, το ιατρικό, νοσηλευτικό και υπαλληλικό προσωπικό του νοσοκομείου, υποψήφιοι βουλευτές, και πολύς κόσμος.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Αρχιερατικός Επίτροπος εκ μέρους του Μητροπολίτου μας απηύθυνε τα συγχαρητήριά του προς την Διοικήτρια κα Ελένη Λήδα Σαρίκα και τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Θ.Λέρου, αλλά και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν με κάθε τρόπο ώστε το νοσοκομείο της Λέρου να αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και να εξοπλιστεί με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προς όφελος των ακριτικών κατοίκων, όχι μόνο της Λέρου, αλλά και των γύρω νησιών.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.