ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ: Χωρίς λεωφορεία αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 θα μείνει η Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι από σήμερα θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 19.00 μέχρι και το πέρας της βάρδιας, ενώ αύριο θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, με προσωπικό ασφαλείας να πραγματοποιεί ορισμένα δρομολόγια.

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού, σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, από τις 19:00 και μέχρι τη λήξη της βάρδιας καθώς και αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα δρομολόγια στα λεωφορεία θα πραγματοποιούνται με προσωπικό ασφαλείας.

Τα δρομολόγια της νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής N1 KTEΛ – Αεροδρόμιο καθώς και η υπηρεσία μετακίνησης των ΑμΕΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Απεργία – λεωφορεία: Διαβάστε την ανακοίνωση

Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης σε σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικάτου εργαζομένων αποφασίσαμε την έναρξη κινητοποιήσεων μέχρι και 4 Οκτωβρίου, ενάντια στην αιφνίδια κατάθεση και συζήτηση προς ψήφιση της εκπρόθεσμης τροπολογίας του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για τη φιλετοποίηση και εκχώρηση αστικού έργου τού προσφάτως δημοσίας ευθύνης ΟΑΣΘ σε ΚΤΕΛ ΑΕ και άλλους ιδιώτες οδικούς μεταφορείς επιβατών.

Οι μάσκες πέσανε και οι πραγματικοί στόχοι της πολυδιαφημιζόμενης κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ αποκαλύπτονται.

Η διάλυση της συγκοινωνίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και ο διαμελισμός χιλιάδων εργαζομένων, μας βρίσκει αντίθετους και μας αναγκάζει να βγούμε αγωνιστικά στους δρόμους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο ΟΑΣΘ Απεργία αύριο – Λεωφορεία

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.