ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Με οργή και θλίψη πληροφορηθήκαμε την επικείμενη δίωξη ενός άξιου Ιερέα και την κλήτευσή του να παρουσιασθεί στο Μονομελές Ρόδου για να δικαστεί για υποτιθέμενη δημόσια προτροπή σε βία. Είναι προφανές ότι η δίωξη είναι κατευθυνόμενη και εξυπηρετεί σκοτεινούς σκοπούς για να φιμωθεί η Εκκλησία.

Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθεί και να διαπομπευθεί δημοσίως ένας ήρωας Ιερέας που έχει προσφέρει τα μέγιστα στους πιστούς της Ρόδου μέσα από κοινωνικό έργο που αρκετές φορές ξεπερνούσε τις δυνατότητές του.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καλεί σε ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου στο νησί της Ρόδου.

Τις επόμενες ώρες θα ληφθούν αποφάσεις για αντίστοιχες δράσεις στην Αθήνα.

Προστατεύουμε τους Ιερείς, προστατεύουμε την Εκκλησία μας.

Ας θυμηθούμε τι είχε αναφέρει και για ποιον λόγο οδηγείται κατηγορούμενος:

»Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί.

Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».

»Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.
»Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες»

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Δυστυχώς οι διώξεις κατά της Ορθοδοξίας μας και της πατρίδος μας ξεκίνησαν από πολύ νωρίτερα, από μεταπολίτευση και την υποτιθέμενη αποκατάσταση της δημοκρατίας τους , απλώς τώρα που είναι έτοιμοι οι ΄Ελληνες να το αποδεχθούν αδιαμαρτύρητα, εντείνονται και θα εντείνονται ακόμη περισσότεροι οι διώξεις τους.

2
Κωνσταντινος Μαρμαρας

Δέν εἴναι ἄθεοι εἴναι,ἀκόμα χειρότερα, ἀντιχριστιανοί !!!!!

3
Χρήστος Μολύβας

Να οργανωθεί διαμαρτυρία και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας την Θεσσαλονίκη

4
Γιώργος Κουτσουρνάς

Συμπαραστεκώμαστε ολόψυχα στον ιεράρχη, που σήκωσε το ανάστημα του σαν γνήσιος πατριώτης, ενάντια στην Ανθελληνική, φασιστική κόκκινη χούντα, πού εξυπηρετεί τα ανθελληνικά συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών.