Μητρόπολη Λέρου.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Σχολή Σοφίας», στη Λέρο, έλαβε χώρα η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος, του εκπαιδευτικού και πολυβραβευμένου Δωδεκανησίου συγγραφέα και λογοτέχνη κ. Μιχαήλ Κώτη, με τίτλο «Λευκή παγίδα σε μαύρο φόντο».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμου Λέρου, ενώ την ευθύνη παρουσίασης του βιβλίου είχαν ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γεώργιος Χρυσούλης, και ο προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Λέρου και Δημ.Σύμβουλος κ.Γεώργιος Τραμπούλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Ιερείς μας π.Σωφρόνιος και π. Γεδεών, ο Δήμαρχος κ. Μιχ.Κόλιας, ο Αντιδήμαρχος κ.Α.Γρεκός, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Μαριέττα Κανάρη (πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ), οι κ.κ. Στ.Λουλουδιάς (επι κεφαλής της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως), Γ.Παλαπουγιούκ (γραμματέας του Δ.Σ.), η πρόεδρος του Κ.Θ.Λ. κα Ελ.Σαρίκα, οι πρ. Δήμαρχοι κ. κ. Ι.Αντάρτης και Μιχ.Κοντραφούρης, οι εκπαιδευτικοί κυρίες Σιμ.Κινεβιζίδου, Κατ.Εμμανουήλ, Α.Κορφιά, Πολ.Κορφιά, Πηνελ.Βρατσάλη, Αικ.Βελή, ο κ.Δ.Σταματέλλος (βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης), ο πρώην πρόεδρος της Πανελ. Ένωσης Λερίων κ.Ν.Νταλόγλου, κ.α.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.