Γράφει το aromalefkadas-Με εκκλησιαστική λαμπρότητα, σεμνοπρέπεια και μέσα σε πανηγυρική και ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, τελέστηκε το πρωινό της Κυριακής, μετά το πέρας της Δοξολογίας, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, η Ενθρόνιση του εκλεγμένου Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Ασπρογέρακα, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου, παρουσία του Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

Στην τελετή παρευρέθησαν Mοναχές, οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του νησιού καθώς και ο δήμαρχος της Βόνιτσας, ενώ πλήθος κόσμου είχε συρρεύσει τόσο μέσα στο ναό όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Μετά το πέρας της Ενθρόνισης ο Ηγούμενος δέχθηκε τις ευχές του κόσμου ενώ στο στον προαύλιο χώρο προσφέρθηκαν κέρασμα.

Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδα: Συγκίνηση στην ενθρόνιση του Ηγούμενου Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.