Γράφει η Μητρόπολη Λευκάδος

Το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Θεόφιλος τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος, πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο Οσιολ. Ιερομόναχο π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα και τους αδελφούς της Ιεράς Μονής καθώς και τους κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών πόλεως Λευκάδος και Νυδριού.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σπουδαιότητα της τελέσεως του Μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου κατά την περίοδο του Αγίου Τεσσαρακονθημέρου των Χριστουγέννων.

Μετά το πέρας του Ιερού Μυστηρίου προσφέρθηκε μοναστηριακό κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδα: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.