Την Κυριακή, 20 Μαΐου ε.έ., παραμονή της Εορτής των Αγίων Θεοστέπτων Μεγ. Βασιλέων και Ισαποστόλων Κων/νου & Ελένης τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον οποίο συλλειτούργησαν Ιερείς απ’ όλη την Μητροπολιτική μας Περιφέρεια.

Αμέσως μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων, την οποία οι Αρχές του Τόπου μας και οι ευσεβείς Χριστιανοί ακολούθησαν.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Παναγιώτης Αναστασόπουλος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους Ιερείς, που παρεβρέθηκαν, τις Αρχές του Τόπου, την Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, την Αστυνομία καθώς και το πολυπληθές Εκκλησίασμα, που προσήλθε για να λάβει την Χάρη και την ευλογία των Αγίων, ευχόμενος ταυτόχρονα Χρόνια Πολλά προς όλους!

Την επόμενη ημέρα το πρωί, ανήμερα της Εορτής των Αγίων Κων/νου κ΄ Ελένης, τελέστηκε Πανηγυρική Θ. Λειτουργία, στην οποία προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως μας όπου ομιλήσας επικαίρως.

Στην Θ.Λειτουργία παραβρέθηκε ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, Δήμαρχος Κορινθίων, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Εφημέριος του Ιερού Ναού ευχήθηκε και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους και ειδικότερα στα παιδιά, που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις, Καλή Πρόοδο, Καλή Επιτυχία και φωτισμό από την Χάρη των Αγίων!

Λέχαιο Κορινθίας: Λαμπρός Εορτασμός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Λέχαιο Κορινθίας: Λαμπρός Εορτασμός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Λέχαιο Κορινθίας: Λαμπρός Εορτασμός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.