Ο Λάζαρος Λασκαρίδης έπεσε από μπαλκόνι δημοτικής βιβλιοθήκης - «Είχε βγει να πάρει λίγο αέρα και έκατσε στο κάγκελο», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αντιδήμαρχου Καλλιθέας, κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος χθες το απόγευμα έπεσε από μπαλκόνι δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και το θώρακα.

Ο κ. Λασκαρίδης μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας, ωστόσο, πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος καθώς σήμερα ειδικός πραγματογνώμονας θα κάνει αυτοψία στο σημείο ώστε να εξακριβώσει γιατί υποχώρησε το κάγκελο παρασέρνοντας τον κ. Λασκαρίδη στο κενό από ύψος 4 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάγκελο στο οποίο στηρίχθηκε λύγισε με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος να γλιστρήσει και το προστατευτικό να υποχωρήσει και να πέσει στον ακάλυπτο.

«Είχε βγει να πάρει λίγο αέρα και έκατσε στο κάγκελο. Γλίστρησε, έσπασε το κάγκελο, έπεσε και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να τον βγάλουν. Είχε πέσει με την πλάτη αλλά φαινόταν ότι είχε τις αισθήσεις του» ένας κάτοικος της οδού Ανδρομάχης ο οποίος παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του τους καλεσμένους της εκδήλωσης στη δημοτική βιβλιοθήκη «Θοδωρής Ψαλιδόπουλος».

Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν από νωρίς στη βιβλιοθήκη και δεχόταν τις ευχές φίλων και συμπολιτών του μιας και χθες ήταν τα γενέθλιά του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.