ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΑ – Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα Κυριακή στον Ι.Ν του Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών, όπου ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τελέστηκε μνημόσυνο για τις ψυχές των ανθρώπων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έναν χρόνο πριν.

“Μακάρι το τραγικό αυτό δυστύχημα να σταθεί αφορμή έτσι ώστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην πατρίδα μας. Ο τόπος μας πρέπει να βρει τον βηματισμό του και να κάνει τους πολίτες να χαίρονται» ανάφερε ο Μητροπολίτης μεταξύ άλλων μετά το πέρας της λειτουργίας.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού κ.α.

«Έναν κεκοιμημένο δεν τον τιμάς με το θόρυβο…»
Στις 11:30 το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε το τρισάγιο για τα θύματα στο χώρο της τραγωδίας των Τεμπών και ακολούθως έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ μιλώντας για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων, έδωσε τα συγχαρητήρια του στις υπηρεσίες που συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή προκειμένου να σώσουν ζωές και να διαχειριστούν μια τραγική κατάσταση, ενώ πέρασε και το μήνυμα του λέγοντας πως όσοι θέλουν να τιμήσουν την μνήμη των νεκρών σιωπούν και προσεύχονται και δεν αναλώνονται σε μικροπολιτικές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.