Αναφέρει η Μητρόπολη Λαρίσης:

Μέσα σε κλίμα ιεράς συγκινήσεως τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της αγίας Τριάδος Λαρίσης, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, το πρωί το ιερό μνημόσυνο, του αειμνήστου Μητροπολίτου Πενταπόλεως κυρού Ιγνατίου, επί τη συμπληρώσει εννέα ημερών από την προς Κύριον εκδημία του.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, μαζί με τους πατέρες της τοπικής Εκκλησίας, συμπροσευχομένων πολλών πιστών, πνευματικών τέκνων του αειμνήστου Ιεράρχου.

Στον επιμνημόσυνο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, αναφερόμενος στην προσωπικότητα του μακαριστού Ιεράρχου, έκανε λόγο για έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν χαρισματικό Ιεροκήρυκα και εμβριθή Θεολόγο, που καλλιέργησε γενεές γενεών πιστών ανθρώπων στην Λάρισα και έναν φλογερό Ιεραπόστολο Ιεράρχη, που ανάλωσε όλες του τις δυνάμεις στο έργο του ευαγγελισμού των πιστών της Αφρικανικής γης.

Ας έχουμε την ευχή του μακαριστού Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου, από την εν Ουρανοίς θριαμβεύουσα Εκκλησία, ευχήθηκε στο τέλος της ομιλίας του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΠΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ
ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Λάρισα: Συγκίνηση σήμερα στο Μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτου Πενταπόλεως Λάρισα: Συγκίνηση σήμερα στο Μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτου Πενταπόλεως Λάρισα: Συγκίνηση σήμερα στο Μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτου Πενταπόλεως

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.