Νέος κύκλος – σίγουρα διαφορετικός και για τους περισσότερους μη αναμενόμενος – ξεκινά στη ζωή ενός εκ των πρωταγωνιστών – επί δεκαετίες – στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Λάρισα. Ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας χειροτονήθηκε σήμερα το πρωί διάκονος. Η χειροτονία έγινε στον ναό της Ιερέας Μονής Τιμίου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς από τον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο.

Η οικογένεια του νέου διακόνου, συγγενείς, φίλοι και συνοδοιπόροι, γεμάτοι συγκίνηση παρακολούθησαν την τελετή και φώναξαν όλοι μαζί «Άξιος».

Ο κ. Κομήτσας, όπως αναφέρει το larissanet.gr είναι ένας αυτοδιοικητικός – από τους πλέον πολύπειρους και πολυνίκεις – ο οποίος άφησε ανεξίτηλη σφραγίδα σε τοπικό επίπεδο.

Από το 1982, όταν έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για κοινοτικός σύμβουλος στην – τότε – Κοινότητα Νίκαιας και αφού στη συνέχεια εξελέγη Κοινοτάρχης, δήμαρχος Νίκαιας, δήμαρχος Κιλελέρ, πρώτος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας και πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος κατά τις εκλογές του περασμένου Μαΐου με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, πλέον αλλάζει ριζικά πορεία…

Σε ηλικία 64 ετών πλέον, με μια ευτυχισμένη οικογένεια και αφού έζησε την καταξίωση από τους συμπολίτες του, αλλά και την εξουσία που παρέχει ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άνοιξε σήμερα για εκείνον ο κύκλος της ιεροσύνης και της πνευματικής προσφοράς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.