ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΑ – Παράκληση του Αγίου Νικολάου Πλανά και κήρυγμα στον Άγ. Αχίλλιο, την Τετάρτη το απόγευμα.

Κάθε Τετάρτη, στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου, στις 5.30 μ.μ. τελείται η Παράκληση σε έναν Άγιο, διαφορετικό κάθε φορά και στη συνέχεια ο π.Ραφαήλ πραγματοποιεί κήρυγμα με «Θέματα Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Κατήχησης».

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου θα ψαλεί η παράκληση στον Άγιο Νικόλαο Πλανά και οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν λείψανο του Αγίου. Το θέμα της ομιλίας θα είναι «Ο Χριστός είναι η Οδός, η Αλήθεια, το Φως του κόσμου».

Αγρυπνία για τον Άγιο Νικόλαο Πλανά,, στον Άγιο Αχίλλιο.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στις 8.30 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη του Οσίου ιερέως Νικολάου του Πλανά του ηγιασμένου, στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν λείψανο του Αγίου, καθώς και την εικόνα του που η ευλάβεια των πιστών ανθρώπων δημιούργησε.

Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου μετά της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου το πρωί ΔΕΝ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.