Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, πλαισιούμενος από τους εφημέριους του Ναού και κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Να αναφερθεί ότι η Θεία Λειτουργία τελέστηκε παρουσία πλήθος πιστών, οι οποίοι παρά την εργάσιμη ημέρα έσπευσαν να τιμήσουν τους προστάτες τους Αγίους.
Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, ο οποίος στον μεστό και θεολογικό του λόγο αναφέρθηκε στη ζωή των Αγίων και την προσφορά τους στην Ορθοδοξία.

Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μπουζέτος εξέφρασε προς τον Θεοφιλέστατο τις εγκάρδιες ευχαριστίες του, που λάμπρυνε με την παρουσία του τη φετινή πανήγυρη και ευχήθηκε σε όλους ο Θεός δια πρεσβειών των Αγίων Ισαποστόλων να τους δίνει δύναμη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σήμερα το απογευμα 18:30 θα τελεστεί ο Μεθέορτος Εσπερινός, η περιφορά των Ιερών Λειψάνων, της Ιεράς Εικόνος και η Ιερά Παράκληση των Αγίων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.