Παρά το τσουχτερό κρύο και το εργάσιμο της ημέρας, πλήθος πιστών βρέθηκε το πρωί στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς, στα Περατάτα, για να συμμετάσχει στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, να προσκυνήσει το ιερό λείψανο του πέλματος του Αποστόλου Ανδρέα και να πάρει μέρος στην λιτανεία μέχρι την μικρή εκκλησία της μονής. Στη πανηγυρική θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Σισανίου και Σιατίστης κ.Παύλου καισυμμετείχε και ο Ποιμενάρχης μας κ. Δημήτριος με τη συμμετοχή πλήθους κληρικών.

Το θείο κήρυγμα εκύρηξε ο Μητροπολίτης Σισανίου κ. Παύλος μιλώντας για τον Άγιο Ανδρέα και το μήνυμα που μας στέλνει η ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα, οι μαθητές του ειδικού δημοτικού σχολείου Περατάτων με τους δασκάλους τους.

Το Δήμο Κεφαλλονιάς εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κα Γιάννα Κουλουμπή, η κα Αμαλία Μοσχονά, η κα Αθηνά Αυγουστάτου και άλλοι. Πολλά τα έτη στην εορτάζουσα ηγουμένη μοναχή Ανδριανή.
Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!

από ekefalonia

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.