Ι.Μ. ΠΑΤΡΩΝ

Με τις ευλογίες και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε λαμπρή συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον μεγαλοπρεπή και ιστορικό Ιερό Ναό της Παντανάσσης των Πατρών.
Την μουσική πανδαισία παρουσίασαν οι χορωδίες:

α) Βυζαντινός χορός της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, κ. Ιωάννου Κόττορου.

β) Μικτή χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών υπό την διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού κ. Σταύρου Σολωμού

γ) Η τετράφωνη χορωδία, του Ιερού Ναού της Παντανάσσης Πατρών, «Γεώργιος Ν. Τριάντης» υπό την διεύθυνση του κ. Θεοδώρου Χαλκιοπούλου.

Την εκδήλωση παρουσίασε και τους ύμνους προλόγισε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παντανάσσης Πατρών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έκλεισε την εκδήλωση με σύντομη ομιλία και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την επιτυχία της και προσέφερε στους Χοράρχες, αναμνηστικές πλακέτες.

Παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, πολλοί Κληρικοί της πόλεως των Πατρών και εκτός αυτής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχου, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργία Ντάτσικα, ο πρ. Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Καράβολας, ο Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, κ. Πέτρος Ρηγάτος και πλήθος κόσμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.