Μητρόπολη Φθιώτιδος

Το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας (Πέτρινο), επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου με σκοπό να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα και να απευθύνει την πατρική του ευλογία στα παιδιά, τους Καθηγητές και τους Γονείς επί τη ενάρξει της Νέας Χρονιάς.

Στο τέλος της ακολουθίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο προάυλιο του Σχολείου ο Ποιμενάρχης μας χαιρέτησε τα παιδιά, τους συμβούλεψε για τη μαθητική τους ζωή και ευχήθηκε σε όλους καλή, ευλογημένη και δημιουργική Χρονιά. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε με συγκίνηση στο Ιστορικό αυτό σχολείο της πόλεως μας, καθότι το επισκεπτόταν συχνά και ο άγιος Νεκτάριος όντας Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως μας, απευθύνοντας τους αγιαστικούς λόγους του στους μαθητές εκείνης της εποχής.

Ακολούθως το λόγο πήρε η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Κουτσονίκα Ανδρονίκη, η οποία ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, του ευχήθηκε για το νέο έτος και τον κάλεσε και πάλι σύντομα να επισκεφθεί το σχολείο. Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε θερμά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Γεώργιος Αυγέρης.

Τέλος ο Ποιμενάρχης μας διαβεβαίωσε την κα Διεθύντρια και τους μαθητές ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί και πάλι το Σχολείο για να ωμιλήσει και να συναναστραφεί με τους Καθηγητές και τα παιδιά και προσέφερε ωε ευλογία στο Σύλλογο Καθηγητών και στο Σύλλογο Γονέων από μια εικόνα του αγίου Παϊσίου, ενώ αυτοί με τη σειρά τους προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο μια γκραβούρα του σχολείου, ένα ημερολόγιο των μαθητών για το Νέο Έτος, τη σχολική κούπα και μια ιερά εικόνα.

Στην τελετή παρέστησαν: η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κα Βίβιαν Αργύρη, σύσσωμοι οι Καθηγητές του Σχολείου, τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων και οι μαθητές.

Λαμία: Την Αγιοβασιλόπιτα του 6ου Γυμνασίου ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Λαμία: Την Αγιοβασιλόπιτα του 6ου Γυμνασίου ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Λαμία: Την Αγιοβασιλόπιτα του 6ου Γυμνασίου ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Λαμία: Την Αγιοβασιλόπιτα του 6ου Γυμνασίου ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.