ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Αναχωρεί σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός από την Αγία Παρασκευή Λαγκαδά όπου βρίσκεται εδώ και δυο μέρες.

Παρά τον άστατο καιρό χιλιάδες ήταν οι πιστοί που προσήλθαν το διήμερα 19 και 20 Ιανουαρίου 2019 στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά για να λάβουν την ευλογία του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και π. Δημήτριου, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για άλλη μια φορά αρκετοί πιστοί που προσήλθαν για να προσκυνήσουν τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό ένιωσαν να λαμβάνουν πραγματική βοήθεια κάτι που κατέθεσαν ενώπιον των εκατοντάδων πιστών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην Εκκλησία.

Οι μαρτυρίες είναι εκατοντάδες και συλλέγονται αυτή τη στιγμή για να δημοσιευθούν σε έτερο άρθρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά ο άοκνος Ιερέας π. Δημήτριος Λουπασάκης αλλά και η σημαντική πρωτοβουλία από τον Ποιμενάρχη του Λαγκαδά, κκ. ΙΩΑΝΝΗ, συνέβαλε στο να βοηθηθούν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ενώ έχουν σταλεί στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE χιλιάδες αιτήματα πολιτών ανά την Ελλάδα που επιθυμούν να προσκυνήσουν στην περιοχή τους τον Τίμιο Σταυρό, γεγονός που οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπ όψιν οι Μητροπόλεις.

 

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.