ΚΥΣΕΑ ΚΡΙΣΕΙΣ: Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για τις κρίσεις στο ΚΥΣΕΑ και αποφασίστηκε η νέα σύνθεση των Επιτελείων για το 2019. Με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα, την 25-01-2019, μετά από πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν στο ακόλουθο ΦΕΚ 53Γ'/25-01-2019 που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Διαβάστε τι αναφέρει το σημερινό ΦΕΚ για τις κρίσεις αρχηγών από ΚΥΣΕΑ για το 2019.

Τίθενται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, με το βαθμό που φέρουν και εγγράφονται στα στελέχη της εφεδρείας, οι παρακάτω Αντιστράτηγοι, οι οποίοι σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), θεωρούνται ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, κατά την επιλογή Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού:

ΓΕΠΣ και Υ/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης

Δκτης 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης

Δκτης ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

Στην Πολεμική Αεροπορία αποστρατεύεται ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χριστόπουλος Νικόλαος-Δημήτριος ο οποίος υπηρετούσε ως επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ.

Προάγεται στο βαθμό του Στρατηγού σε αποστρατεία και τίθεται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Σ’ αυτόν απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου – ΑΓΕΕΘΑ γεννήθηκε στη Δράμα. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων το 1977 και ονομάστηκε Ανθυποσμηναγός το 1981.

Είναι απόφοιτος :

του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΚΕΑΤ/ΣΟΤ)

του Σχολείου Ηλεκτρονικού Πολέμου (ΚΕΑΤ/ΣΗΠ)

του Σχολείου Επιχειρήσεων Αέρος – Εδάφους (ΚΕΑΤ/ΣΕΑ/Ε)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.