Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού. Κυριακή του Τυφλού - 6 Ιουνίου 2021 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Όρθρος και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού με την θεραπεία του εκ γενετής τυφλού από τον Ιησού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Κυριακή του Τυφλού – Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού από τον Ιησού Χριστό.

Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού: Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 6 Ιουνίου 2021 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού με την θεραπεία του εκ γενετής τυφλού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού. Κυριακή του Τυφλού – 6 Ιουνίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού με την θεραπεία του εκ γενετής τυφλού από τον Ιησού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.