ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 1 Μαΐου 2022 07.00 - Κυριακής του Θωμά με την αναστάσιμη εμφάνιση του Ιησού στους μαθητές Του.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής του Θωμά Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής του Αντιπάσχα Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Β από του Πάσχα με την ψηλάφηση του Ιησού από το Θωμά – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 1 Μαΐου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η εμφάνιση του Ιησού Χριστού στους μαθητές.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 1 Μαΐου 2022 07.00 – Κυριακής του Θωμά με την αναστάσιμη εμφάνιση του Ιησού στους μαθητές Του.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή του Θωμά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 1 Μαΐου 2022 07.00. Κυριακής του Αντιπάσχα με την εμφάνιση του Ιησού Χριστού στον Θωμά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΑΝΤΙΠΑΣΧΑ
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 1 Μαΐου 2022 της Κυριακής του Θωμά live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή του Αντιπάσχα με την ψηλάφηση του Θωμά.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής του Θωμά με την εμφάνιση του Ιησού στους μαθητές – Κυριακή 1 Μαΐου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Αντιπάσχα. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη του Θωμα
Κυριακη Αντιπασχα
Αντιπασχα
Αγιοσ Θωμασ
Αποστολοσ Θωμασ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
1 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.