Την Κυριακή του Θωμά, 5 Μαΐου 2019, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Εξ Μαρμάρων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και της Κοινότητας Εξ Μαρμάρων, κατά την οποία συμμετείχαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος και Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Δημητριάδος π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος, στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας και πολλοί πιστοί από τα Ψωμαθειά, απο άλλες περιοχές της Πόλης, την Αθήνα και το Βόλο.

Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου κ. Γρηγόριος.

Όλοι απόλαυσαν το σημερινό Ψωμαθειανό γλέντι, το οποίο αναβίωσε μνήμες παλαιών Ψωμαθειανών γλεντιών και εκδηλώσεων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων, υπό την προεδρεία του Εντιμ. κ. Στυλιανού Γκιουλγκιούν, και ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής της Κοινότητας των Εξ Μαρμάρων εκφράζουν πολλές ευχαριστίες στις κυρίες της Περιφερείας και στην Κοινότητα Κοντοσκαλίου για την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης και εύχονται χρόνια πολλά σε όλους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.