ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 13 Μαΐου 2022 07.00 - Κυριακής του Παραλύτου με τη θεραπεία του Παραλυτικού στη Βηθεσδά.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής του Παραλύτου Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής του Παραλύτου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής του Παραλύτου με τη θεραπεία του Παραλυτικού στη Βηθεσδά – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 13 Μαΐου 2022 στις 07.00 το πρωί. Μνεία της του Παραλύτου θεραπείας στη Βηθεσδά. Ο Όσιος Παχώμιος ο Μέγας. Ο Όσιος Αχίλλειος ο Αρχιεπίσκοπος Λαρίσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 13 Μαΐου 2022 07.00 – Κυριακής του Παραλύτου με τη θεραπεία του Παραλυτικού στη Βηθεσδά.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή του Παραλυτικού στη Βηθεσδά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 13 Μαΐου 2022 07.00. Κυριακής του Παραλύτου με τη θεραπεία του παράλυτου στη Βηθεσδά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 13 Μαΐου 2022 της Κυριακής του Παραλύτου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή του Παραλυτικού με τη θεραπεία του παράλυτου στη Βηθεσδά.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής του Παραλύτου με τη θεραπεία του Παραλυτικού στη Βηθεσδά – Κυριακή 13 Μαΐου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής του Παραλύτου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη του Παραλυτου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
13 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.