ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣΩΤΟΥ ΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 07.30 - Κυριακή ΙΖ' Λουκά με την παραβολή του άσωτου υιού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΖ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Αγίου Λέοντος του Επισκόπου Κατάνης με την παραβολή του Ασώτου υιού Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΖ Λουκά με την παραβολή του άσωτου γιου – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Λέων ο Θαυματουργός και Επίσκοπος Κατάνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣΩΤΟΥ ΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 07.30 – Κυριακή ΙΖ’ Λουκά με την παραβολή του άσωτου υιού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή του ασώτου υιού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 07.30. Κυριακής ΙΖ’ Λουκά με την παραβολή του άσωτου γιου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ
ΑΣΩΤΟΥ ΙΟΥ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 20 Φεβρουαρίου 2022 της Κυριακής του ασώτου γιου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΖ Λουκά με την εορτή του Αγίου Λέοντος του Θαυματουργού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΖ Λουκά με την παραβολή του ασώτου υιού – Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Δεύτερης Κυριοακής του Τριωδίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Λουκα
Κυριακη ΙΖ Λουκα
Κυριακη του ασωτου
Ασωτου ιου
Δευτερη Κυριακη Τριωδιου
Τριωδιο
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
20 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο.

Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.